VERSÍRÁS, LEVÉLÍRÁS & SZÖVEGÍRÁS BÁRMELY ALKALOMRA: ÍRÓPULT!
VAN EGY KIS IDEJE?
     
REGISZTRÁLJON HONLAPUNKRA!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
IRATKOZZÉK FEL HÍREINKRE!
     
M E N Ü S O R
     
LEGYEN ÍRÁSTUDÓ!
     
LÁJKOLJON MINKET!
 
 
     
CÉGÉR/NÉVJEGY

ÍRÓPULT  ALKOTÓMŰHELY

Műhelyvezető:

Sz.Gábor Ágnes egyéni vállalkozó

Vállalk. nyilvánt. szám (Ev.): 11155075

Adószám: 64663409-1-43

Bankszámlaszám (K&H Bank Rt.):

10400195-49574850-51571009

Székhely: 1212 Bp., Szent István út 4.

Mobil: +36 20 444 6556

www.iropult.hu   

iropult@gmail.com  

CSEPELKÁRTYA ELFOGADÓHELY!

Az Írópult Alkotóműhely: Csepelkártya-elfogadóhely (-10%!)

 

     
EGY KIS REFERENCIA :)
Származási hely: Fehérvár - Fejér megye 1000 éves

 

     
11. FONTOS TUDNIVALÓK

ALKALMI ÍRÁSMŰVEK ÉS BESZÉDMŰVEK KÉSZÍTÉSE VERSBEN VAGY PRÓZÁBAN  

VERSÍRÁS, LEVÉLÍRÁS & SZÖVEGÍRÁS BÁRMELY ALKALOMRA: ÍRÓPULT! 


FONTOS TUDNIVALÓK (KÉRJÜK, OLVASSA EL!)

 
SZEMÉLYES MEGRENDELÉS ÉS/VAGY ÁTVÉTEL
esetén jelenleg csak a koraesti órákban tudjuk fogadni Önt, ezért kérjük, hogy előzetesen jelentkezzék cégünk mobilszámán. Nem szeretnénk, ha feleslegesen fáradna ide, vagy sokáig kellene várakoznia.
 
POSTAI ÉS ELEKTRONIKUS MEGRENDELÉS
esetén kérjük, hogy minél pontosabban írja meg kívánságait az elkészítendő szövegművel kapcsolatban (a beépítendő szükséges adatok, a kívánt terjedelem, a külső formátum, a szövegmű hangneme, célja, pontos témája stb.tekintetében), különösen ha azt adatok alapján kell elkészítenünk, mert ez utóbbiak nélkül nem tudjuk az Ön elképzeléseit formába önteni.
 
TUDNIA KELL,
hogy postai vagy postai utánvételes kézbesítés/átvétel esetén a postai utánvétel költségét és/vagy a postaköltséget is a számlájára terheljük, és azon fel is tüntetjük.
 
ALKOTÓMŰHELYÜNK KIZÁRÓLAG ÁFA-MENTES TEVÉKENYSÉGET FOLYTAT.
Az ártáblázatban szereplő nettó összegek csak a teljesség és pontosság kedvéért szerepelnek; számláinkat minden esetben a "Mentes az áfa alól" megjegyzéssel állítjuk ki
 
MŰHELYÜNKNEK NEM KOMPETENCIÁJA
a szigorúan kötött, törvényben vagy rendeletben szabályozott szakmai (jogi, államigazgatási, pénzügyi) szövegek alkotása, valamint
bármilyen (általunk készített vagy hozott) szöveg sokszorosítása
 
Kérjük, hogy az előbbivel egy ügyvédi vagy könyvelői irodához, az utóbbival egy leíró, sokszorosító vagy virtuális irodához szíveskedjék fordulni.
 
MŰHELYÜNK NEM VÁLLALJA
az emberi és személyiségi jogokat sértő, a másik embert megalázó, lejárató, megfélemlítő, fenyegető, zsaroló szövegművek elkészítését.
 
Jelentkezését, szolgáltatásaink megrendelését bármelyik elérhetőségünkön örömmel várjuk; kérését a megbeszélt időpontra teljesítjük.
 
Az Ön adatait és velünk közölt bizalmas információit sem jogi, sem magánszemélynek nem adjuk ki: teljes üzleti és emberi diszkrécióval kezeljük.
 
Ismeretlenül is üdvözli Önt:
Sz. Gábor Ágnes műhelyvezető, Írópult Alkotóműhely 
 
Ne feledje: az Írópult mögött állók segítenek Önnek!
 
Következő (12.) menüpontunkra kattinva akár már most elküldheti megrendelését!


ÍRÓPULT. AZ ÍROTT SZÓ KÖTELEZ.

Írópult Alkotóműhely 2006-2017 ˆ All rights reserved

 VERSÍRÁS, LEVÉLÍRÁS & SZÖVEGÍRÁS BÁRMELY ALKALOMRA: ÍRÓPULT! 

Designed by Írópult ˆ All rights reserved

Hosted & powered by G-Portál. Style: + newest


 

     
SZÉP NAP EZ A MAI!
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
     
BLOGBETEKINTŐ
Friss bejegyzések
2017.10.10. 02:51
2017.01.05. 20:40
2017.01.03. 16:12
Friss hozzászólások
     
MAIL-DIREKT & MAP
     
VENDÉGKÖNYVÜNK

Megtisztel bennünket, ha bejegyez pár sort az Írópult Vendégkönyvébe. Köszönjük. 

 Látogató olvas minket

     
TITKOK A PULT MÖGÖTT
     
HASZNOS WEBHELYEK
     
NAPRÓL NAPRA

Névnaptár

 

     
ÍRÓK & OLVASÓK

www.litera.hu  

www.irolap.hu  

www.terasz.hu  

     
BANNERCSERE

Cylex Silver Díj

 Pontkom Stúdió! Tárhely és Keresőoptimalizálás

Gyomdoktor! (:D)

     
SMS-HIRDETÉS (ÚJ)
     
HALLGASSA CSAK EZT...
     
JÖTTEK, LÁTTAK: GYŐZTÜNK...
Indulás: 2006-03-16
     

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!