VERSÍRÁS, LEVÉLÍRÁS & SZÖVEGÍRÁS BÁRMELY ALKALOMRA: ÍRÓPULT!
VAN EGY KIS IDEJE?
     
REGISZTRÁLJON HONLAPUNKRA!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
IRATKOZZÉK FEL HÍREINKRE!
     
M E N Ü S O R
     
LEGYEN ÍRÁSTUDÓ!
     
LÁJKOLJON MINKET!
 
 
     
CÉGÉR/NÉVJEGY

ÍRÓPULT  ALKOTÓMŰHELY

Műhelyvezető:

Sz.Gábor Ágnes egyéni vállalkozó

Vállalk. nyilvánt. szám (Ev.): 11155075

Adószám: 64663409-1-43

Bankszámlaszám (K&H Bank Rt.):

10400195-49574850-51571009

Székhely: 1212 Bp., Szent István út 4.

Mobil: +36 20 444 6556

www.iropult.hu   

iropult@gmail.com  

CSEPELKÁRTYA ELFOGADÓHELY!

Az Írópult Alkotóműhely: Csepelkártya-elfogadóhely (-10%!)

 

     
EGY KIS REFERENCIA :)
Származási hely: Fehérvár - Fejér megye 1000 éves

 

     
11. FONTOS TUDNIVALÓK

ALKALMI ÍRÁSMŰVEK ÉS BESZÉDMŰVEK KÉSZÍTÉSE VERSBEN VAGY PRÓZÁBAN  

VERSÍRÁS, LEVÉLÍRÁS & SZÖVEGÍRÁS BÁRMELY ALKALOMRA: ÍRÓPULT! 


FONTOS TUDNIVALÓK (KÉRJÜK, OLVASSA EL!)

 
SZEMÉLYES MEGRENDELÉS ÉS/VAGY ÁTVÉTEL
esetén jelenleg csak a koraesti órákban tudjuk fogadni Önt, ezért kérjük, hogy előzetesen jelentkezzék cégünk mobilszámán. Nem szeretnénk, ha feleslegesen fáradna ide, vagy sokáig kellene várakoznia.
 
POSTAI ÉS ELEKTRONIKUS MEGRENDELÉS
esetén kérjük, hogy minél pontosabban írja meg kívánságait az elkészítendő szövegművel kapcsolatban (a beépítendő szükséges adatok, a kívánt terjedelem, a külső formátum, a szövegmű hangneme, célja, pontos témája stb.tekintetében), különösen ha azt adatok alapján kell elkészítenünk, mert ez utóbbiak nélkül nem tudjuk az Ön elképzeléseit formába önteni.
 
TUDNIA KELL,
hogy postai vagy postai utánvételes kézbesítés/átvétel esetén a postai utánvétel költségét és/vagy a postaköltséget is a számlájára terheljük, és azon fel is tüntetjük.
 
ALKOTÓMŰHELYÜNK KIZÁRÓLAG ÁFA-MENTES TEVÉKENYSÉGET FOLYTAT.
Az ártáblázatban szereplő nettó összegek csak a teljesség és pontosság kedvéért szerepelnek; számláinkat minden esetben a "Mentes az áfa alól" megjegyzéssel állítjuk ki
 
MŰHELYÜNKNEK NEM KOMPETENCIÁJA
a szigorúan kötött, törvényben vagy rendeletben szabályozott szakmai (jogi, államigazgatási, pénzügyi) szövegek alkotása, valamint
bármilyen (általunk készített vagy hozott) szöveg sokszorosítása
 
Kérjük, hogy az előbbivel egy ügyvédi vagy könyvelői irodához, az utóbbival egy leíró, sokszorosító vagy virtuális irodához szíveskedjék fordulni.
 
MŰHELYÜNK NEM VÁLLALJA
az emberi és személyiségi jogokat sértő, a másik embert megalázó, lejárató, megfélemlítő, fenyegető, zsaroló szövegművek elkészítését.
 
Jelentkezését, szolgáltatásaink megrendelését bármelyik elérhetőségünkön örömmel várjuk; kérését a megbeszélt időpontra teljesítjük.
 
Az Ön adatait és velünk közölt bizalmas információit sem jogi, sem magánszemélynek nem adjuk ki: teljes üzleti és emberi diszkrécióval kezeljük.
 
Ismeretlenül is üdvözli Önt:
Sz. Gábor Ágnes műhelyvezető, Írópult Alkotóműhely 
 
Ne feledje: az Írópult mögött állók segítenek Önnek!
 
Következő (12.) menüpontunkra kattinva akár már most elküldheti megrendelését!


ÍRÓPULT. AZ ÍROTT SZÓ KÖTELEZ.

Írópult Alkotóműhely 2006-2017 ˆ All rights reserved

 VERSÍRÁS, LEVÉLÍRÁS & SZÖVEGÍRÁS BÁRMELY ALKALOMRA: ÍRÓPULT! 

Designed by Írópult ˆ All rights reserved

Hosted & powered by G-Portál. Style: + newest


 

     
SZÉP NAP EZ A MAI!
2021. Április
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
<<   >>
     
BLOGBETEKINTŐ
Friss bejegyzések
2017.10.10. 02:51
2017.01.05. 20:40
2017.01.03. 16:12
Friss hozzászólások
     
MAIL-DIREKT & MAP
     
VENDÉGKÖNYVÜNK

Megtisztel bennünket, ha bejegyez pár sort az Írópult Vendégkönyvébe. Köszönjük. 

 Látogató olvas minket

     
TITKOK A PULT MÖGÖTT
     
HASZNOS WEBHELYEK
     
NAPRÓL NAPRA

Névnaptár

 

     
ÍRÓK & OLVASÓK

www.litera.hu  

www.irolap.hu  

www.terasz.hu  

     
BANNERCSERE

Cylex Silver Díj

 Pontkom Stúdió! Tárhely és Keresőoptimalizálás

Gyomdoktor! (:D)

     
SMS-HIRDETÉS (ÚJ)
     
HALLGASSA CSAK EZT...
     
JÖTTEK, LÁTTAK: GYŐZTÜNK...
Indulás: 2006-03-16
     

SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.