VERSÍRÁS, LEVÉLÍRÁS & SZÖVEGÍRÁS BÁRMELY ALKALOMRA: ÍRÓPULT!
VAN EGY KIS IDEJE?
     
REGISZTRÁLJON HONLAPUNKRA!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
IRATKOZZÉK FEL HÍREINKRE!
     
M E N Ü S O R
     
LEGYEN ÍRÁSTUDÓ!
     
LÁJKOLJON MINKET!
 
 
     
CÉGÉR/NÉVJEGY

ÍRÓPULT  ALKOTÓMŰHELY

Műhelyvezető:

Sz.Gábor Ágnes egyéni vállalkozó

Vállalk. nyilvánt. szám (Ev.): 11155075

Adószám: 64663409-1-43

Bankszámlaszám (K&H Bank Rt.):

10400195-49574850-51571009

Székhely: 1212 Bp., Szent István út 4.

Mobil: +36 20 444 6556

www.iropult.hu   

iropult@gmail.com  

CSEPELKÁRTYA ELFOGADÓHELY!

Az Írópult Alkotóműhely: Csepelkártya-elfogadóhely (-10%!)

 

     
EGY KIS REFERENCIA :)
Származási hely: Fehérvár - Fejér megye 1000 éves

 

     
BLOGÍRÓPULT

Tavaszi esküvők az Írópultnál

2013.05.12. 16:47, ÍRÓPULT (szgá) - www.iropult.hu
A boldogító igennél is ott vagyunk!

Tavaszi és koranyári esküvők, lakodalmak, összejövetelek azÍrópultnál! Különlleges nászajándék.Menyasszonynak,vőlegénynek, örömszülőknek és az egész násznépnek legnagyobb öröméreaz ünnepi asztalnál olvassa fel Ön az ifjú párt köszöntő, személyre szabott, csak nekik, csak róluk szóló pohárköszöntő verset, mely később a fiataloké lehet - örök emlékül! Az Írópult mögött állók segítenek Önnek abban, hogy ez ne akármilyen pillanat legyen! Nászajándék-kísérő verset is örömmel vállalunk. Írjon nekünk, vagy hívjon bennünket már most! Tekintse meg a többi aktuális ajánlatunkat is! Írópult. Az írott szó kötelez.

Részlet egy aranyos blogból

2012. február 2., csütörtök

Kukac! Tavasszal legyen az esküvő!

 
Éppen fürödtem, miközben Anita anyuval beszélgetett hosszasan (ő most nálunk lakott kicsit, mert sok dolga volt Kecskeméten). Mikor kijöttem, azzal fogadott Ancs, hogy legyen tavasszal az esküvő. Meglepődtem, mert nem számítottam arra, hogy éppen akkor tudom meg, hogy ő már akár másnap megtartaná az esküvőt. Szinte még meg sem száradtam, máris kész tények elé lettem állítva. Számolgattunk, hogy mikor, hogyan, én a közeli időpont miatt aggódtam, de végül is igaz: 4 hónaposan még nem olyan nagy az a has és megtartható a lagzi. Azonnal aggódni kezdtem, hogy beleférünk-e az időbe, mit mikor szervezzünk, szülők miben tudnak segíteni és így tovább. Azt már korábban megbeszéltük, hogy Szekszárdon tartjuk a nagy napot. Ezért Ancs anyukája vállalta, hogy érdeklődik a hivatalban és éttermeknél, borospincéknél. Pár nap múlva lett is időpont és hely is. Voltak kikötések, de hamar engednünk kellett, mikor láttuk a felhozatalt. Egyik helyre nem jött volna ki az eskető, másik helyen nincs annyi hely, harmadik helyen külön termekben fértünk volna el. Ismeretség révén végül sikerült találni mindent. Időpontot is és helyszínt is. Ez már kiindulásnak nem rossz. Jöhet a többi.
 

És április végén meg is történt az álomesküvő... (:D)

Még nincs hozzászólás.
     
SZÉP NAP EZ A MAI!
2020. Augusztus
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
     
BLOGBETEKINTŐ
Friss bejegyzések
2017.10.10. 02:51
2017.01.05. 20:40
2017.01.03. 16:12
Friss hozzászólások
     
MAIL-DIREKT & MAP
     
VENDÉGKÖNYVÜNK

Megtisztel bennünket, ha bejegyez pár sort az Írópult Vendégkönyvébe. Köszönjük. 

 Látogató olvas minket

     
TITKOK A PULT MÖGÖTT
     
HASZNOS WEBHELYEK
     
NAPRÓL NAPRA

Névnaptár

 

     
ÍRÓK & OLVASÓK

www.litera.hu  

www.irolap.hu  

www.terasz.hu  

     
BANNERCSERE

Cylex Silver Díj

 Pontkom Stúdió! Tárhely és Keresőoptimalizálás

Gyomdoktor! (:D)

     
SMS-HIRDETÉS (ÚJ)
     
HALLGASSA CSAK EZT...
     
JÖTTEK, LÁTTAK: GYŐZTÜNK...
Indulás: 2006-03-16
     

"Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!